Dzień 20. Sobota
Śniadanie (ID: 76)
JAJECZNICA Z POMIDORKAMI, PIECZYWO (Posiłek) (ID: 124)
Patelnię rozgrzać i wlać roztrzepane jajka. Mieszać, aż jajecznica się zetnie. Doprawić.
SKŁADNIKI:
| Jajko | 3.0 | 150.0 |
| Sól | 1.0 | 0.3 |
| Pieprz czarny | 1.0 | 0.3 |
| Chleb | 1.0 | 35.0 |
| Pomidor koktajlowy | 1.0 | 100.0 |
KAKAO (Napój) (ID: 123)
Mleko podgrzać i dodać kakao. Wymieszać.
SKŁADNIKI:
| Kakao Puchatek | 20.0 | 20.0 |
| Mleko 2% | 200.0 | 200.0 |
II Śniadanie (ID: 77)
Obiad (ID: 78)
Kolacja (ID: 79)
PINSA Z SOSEM POMIDOROWYM, SZYNKĄ I MOZZARELLĄ (Posiłek) (ID: 130)
Piekarnik rozgrzać do 250 stopni z termoobiegiem. Placek posmarować przecierem, doprawić. Ułożyć mozzarellę i szynkę. Piec około 5-6 minut. Podawać z pomidorkami.
SKŁADNIKI:
| Pinsa, Product of Italy | 0.5 | 130.0 |
| Przecier pomidorowy | 4.0 | 60.0 |
| Oregano suszone | 0.5 | 2.0 |
| Ser mozzarella | 2.0 | 40.0 |
| Szynka drobiowa | 2.0 | 30.0 |
| Pomidor koktajlowy | 1.0 | 100.0 |