Dzień 20 - Sobota | Śniadanie | Osoby: 2

JAJECZNICA Z POMIDORKAMI, PIECZYWO

Patelnię rozgrzać i wlać roztrzepane jajka. Mieszać, aż jajecznica się zetnie. Doprawić.

Jajko 6.0 sztuka 300.0 g
Sól 2.0 szczypta 0.6 g
Pieprz czarny 2.0 szczypta 0.6 g
Chleb 2.0 kromka 70.0 g
Pomidor koktajlowy 2.0 garść 200.0 g

KAKAO

Mleko podgrzać i dodać kakao. Wymieszać.

Kakao Puchatek 40.0 gram 40.0 g
Mleko 2% 400.0 gram 400.0 g

Dzień 20 - Sobota | Obiad | Osoby: 2

Dzień 20 - Sobota | Kolacja | Osoby: 2

PINSA Z SOSEM POMIDOROWYM, SZYNKĄ I MOZZARELLĄ

Piekarnik rozgrzać do 250 stopni z termoobiegiem. Placek posmarować przecierem, doprawić. Ułożyć mozzarellę i szynkę. Piec około 5-6 minut. Podawać z pomidorkami.

Pinsa, Product of Italy 1.0 opakowanie 260.0 g
Przecier pomidorowy 8.0 łyżka 120.0 g
Oregano suszone 1.0 łyżka 4.0 g
Ser mozzarella 4.0 plaster 80.0 g
Szynka drobiowa 4.0 plaster 60.0 g
Pomidor koktajlowy 2.0 garść 200.0 g